Tuotteet maksetaan tilisiirtona, Paytrail kautta (ennen Checkout) verkkomaksuina tai suoraan Mobile Pay numeroon 0400936457 Tuula Esama.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Paytrail: kaikki verkkopankit, luottokorttimaksut (Visa ja Mastercard), MobilePay, Pivo, Siirto, Joustoraha, OP Lasku ja OP Tililuotto.

MobilePay: Maksu manuaalisesti MobilePayn kautta numeroon 0400936457 Tuula Esama tilauksen jälkeen.

Tilisiirto : Mikäli nuo edellä mainitut maksutavat olivat liian hankalia tai vaikeita, voit valita maksutavaksi myös tilisiirron. Pyydä tilinumero sähköpostilla (tyylikorut@gmail.com). Valitse haluamasi tuotteet verkkokaupasta ja valitse maksutavaksi tilisiirto. Maksa tuotteet  tilille ja tilauksesi toimitetaan heti kun maksu näkyy tilillä.

Lisätty ostoskoriin